Tips om het beste vlees voor uw barbecue te kiezen

vlees

Het maken van je eigen barbecuekoteletten kost wat tijd, maar je zult merken dat wanneer je vlees voor bbq koopt, je een veel betere snit krijgt.

Het zal beter smaken en frisser zijn. Het is altijd de moeite waard om op deze manier vlees te kopen. Het vlees heeft lange tijd op de planken gelegen als het niet goed is schoongemaakt. Dit kan van alles zijn, van bacteriƫn tot bacteriegroei van wat er ooit op het vlees was voordat je het kocht.

Koop het beste dat u zich kunt veroorloven. Slagersbezem is ideaal. Prik gaten in het vlees waar je aan denkt (als het is ingepakt). Je hebt het nodig om terug te stuiteren en stevig te zijn nadat je het met je hand hebt aangeraakt. Als het niet terugkaatst, heeft het waarschijnlijk veel te lang op de plank gelegen.

Ruik de wrijvingen! Stinkende stukken vlees zullen niet in je drankje blijven drijven en als je van barbecue houdt, zou je het boeket moeten kunnen ruiken voordat het je lippen raakt. Door aan de kruiden te ruiken, weet je hoe het vlees zal smaken als het wordt geserveerd. BBQ-ribben en borst moeten in de alcohol worden gemarineerd voordat je ze koopt, en als er Cajun op staat, kun je er zeker van zijn dat het heerlijk zal zijn. Barbecueribben en -borst zijn enkele van de moeilijkste om te grillen, dus zorg ervoor dat je je marinadebonen koopt voor dit deel van het proces.

Vis, schaal- en schelpdieren, stukken kip, deze kunnen allemaal prachtig op de grill worden bereid. Als je op zoek bent naar een lichtere vleesoptie, probeer dan de filet mignon of ossenhaas.

Er is niets beter dan ossenhaas filet mignon op een leuk visrestaurant met knapperig brood. Vis die licht gepaneerd en gegrild is, is ook een geweldige sandwich. Als u gezonder probeert te eten, is grasgevoerd rundvlees de beste keuze, omdat het minder vet bevat en vol zit met voedingsstoffen zoals zink, koper, ijzer en omega-3-vetzuren.

Varkenshaas, kip voorgerechten en ander vlees kunnen ook geweldige maaltijdkeuzes zijn, als je de tijd en het geduld hebt om ze te bereiden. Als u echter weinig tijd heeft, is grillen de juiste keuze. Gegrilde steaks, roksteak, buffelsteak en korte ribben zijn allemaal gemakkelijk te bereiden en te koken met een eenvoudige barbecuesaus.

Een ding dat ik in de loop der jaren heb geleerd, is dat steaks in veel verschillende delen verkrijgbaar zijn. Gegrilde runderribeye is een van mijn favorieten, omdat het een lekkere rooksmaak heeft met een malsheid die vergelijkbaar is met die van varkensvlees van lage kwaliteit. Shortribs en zijsteak hebben ook die lekkere rooksmaak waar steakliefhebbers dol op zijn. Andere bezuinigingen die geweldig zijn om d’artagnan, hertenvlees en entrecote te bevatten. Natuurlijk zijn er nog veel meer, maar dit zijn enkele van de beste stukken voor barbecues.

Lees meer op deze webpagina: https://cooltomeatyou.nl/