Filofax Notebook navullingen

filofax

My Lovely Notebook – Filofax-notebookvullingen zijn de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar een vervangende filter voor hun Filofax-notebook. Filofax is een bekende fabrikant van papier- en inktpatronen.

Ze staan ook bekend om hun hoogwaardige klantenservice en hun vermogen om producten te verkopen die lang meegaan. Zoals bij alle producten, zijn er verschillende opties voor Filofax-notebooks. Er zijn ook enkele andere opties die steeds populairder worden.

Ten eerste is er het type cartridge. Deze worden gebruikt op werkplekken waar medewerkers regelmatig grote hoeveelheden inkt nodig hebben. Ze kunnen in bulk worden gekocht en u kunt ze zo vaak als u wilt bijvullen. Deze producten zijn gemaakt van gerecycled papier, dat is gekapt zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Sommige zijn wegwerpbaar en andere zijn van het patroontype die worden gebruikt totdat ze helemaal leeg zijn. Het is een goed idee om deze producten te gebruiken als u van plan bent ze meer dan één of twee keer per maand te gebruiken.

Vervolgens is er een papieren bord. Dit is vergelijkbaar met een cartridge, maar wordt maar één keer gebruikt.

In plaats van het opnieuw te vullen, verwijderen mensen gewoon het papier van de bovenkant ervan en schuiven het in het apparaat dat de inkt vasthoudt. Het product kan worden hergebruikt door simpelweg het gebruikte papier in het zakje te doen en het kan ook worden gerecycled. Misschien vindt u deze minder duur dan de cartridges.

Een derde optie is de kleine pad. Deze zijn perfect voor mensen die graag veel op het bureau of op kantoor schrijven. De meeste mensen kunnen een van deze producten echter niet gebruiken. Ze zijn meestal erg klein, maar dit is geen belemmering voor iemand die een snelle manier nodig heeft om veel geschreven te krijgen. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier, dat is bezuinigd zonder de kwaliteit aan te tasten.

Filofax verkoopt ook blanco pagina’s die ze kunnen gebruiken. Hoewel sommigen misschien denken dat dit een verbetering is, denken anderen van niet. Om te beginnen zijn de pagina’s niet zo kleurrijk als het papier dat in de pennen en potloden wordt gebruikt. U kunt echter de keuze hebben om uw favoriete kleur te kiezen. Dit is vooral handig als u het papier vaak gebruikt, omdat u soms af en toe wilt experimenteren met een andere look.

Als je merkt dat je wat extra geld nodig hebt, zijn er Filofax-notebookvullingen die in bulk worden verkocht. Deze items kunnen worden gekocht bij elk van de winkels die navulkits verkopen. Als u meer dan één pakket koopt, bespaart u op de lange termijn geld. Deze producten worden ook online verkocht, maar u kunt er veel informatie over vinden door op internet te zoeken.

Klik dan hier om naar alle Filofax notebooks en navullingen te gaan.