De voordelen van magnesium

magnesium

De voordelen van magnesium

Een voedingsonderzoek onder Amerikanen heeft herhaaldelijk aangetoond dat we niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium binnenkrijgen. Volgens de National Health and Nutrition Examination Survey (NHNES) die in 2013 is verzameld, heeft 48% van de Amerikanen minder magnesium ingenomen dan de aanbevolen inname. Dit gold met name voor mannen van 71 jaar en ouder en adolescente mannen en vrouwen. De auteurs van de studie citeren het volgende onderzoek om de voordelen van magnesium te ondersteunen.

Magnesium helpt bij het reguleren van de functie van honderden enzymen in het menselijk lichaam. Het speelt ook een rol bij de regulatie van ontstekingen en oxidatieve stress, twee processen die nauw verband houden met chronische ziekten, waaronder diabetes type 2 en hypertensie bekijk hier. Naast deze voordelen is er ook een lopend onderzoek naar de preventie en behandeling van aandoeningen die kunnen worden veroorzaakt door magnesiumtekort. Desondanks is het belangrijk om te begrijpen dat het nemen van supplementen niet wordt aanbevolen. Een dieet dat rijk is aan eiwitten, calcium en vitamine D kan de behoefte van het lichaam aan magnesium verhogen.

Een van de manieren om uw magnesiumgehalte te verbeteren, is door stress en zorgen te verminderen. Stress zorgt ervoor dat magnesium uit de cellen migreert en wordt uitgescheiden. Deze uitputting kan fysiek of psychisch zijn. Dit kan het moeilijk maken om goed te slapen en angst te vergroten. Bovendien kan magnesiumtekort de darmgezondheid aantasten en je humeur beïnvloeden. Daarom is het essentieel om voldoende magnesium in uw dieet te krijgen. Het is echter van cruciaal belang op te merken dat magnesium kan helpen bij andere gezondheidsproblemen, zoals depressie en het rustelozebenensyndroom.

Klik op de link: https://vitaily.nl/