Tips voor aanwezigheid in drie fasen voor een geweldige prestatie

Tips voor aanwezigheid in drie fasen voor een geweldige prestatie

"Authentiek" zijn op het podium betekent niet noodzakelijk dat je niet plant of oefent, maar een geweldige prestatie vereist een zorgvuldige planning. Live optreden is een unieke en spannende ervaring, en podiumpresentatie is daar een belangrijk onderdeel van. Dit komt omdat publieksleden naar artiesten kijken terwijl ze over het podium bewegen, en ze kunnen gemakkelijk het verschil herkennen tussen een echte uitvoering en een opgevoerde uitvoering. Hier zijn drie dingen die u kunt doen om een boeiende en boeiende voorstelling te maken.

fase

Besteed aandacht aan elk deel van je lichaam bezoek de site. Dit kan van alles zijn, van je houding tot je gebaren. Zorg ervoor dat u slungelige, leunende of gespannen schouders vermijdt. Concentreer je ook op je kin en nek. Je armen en handen moeten ook langzaam bewegen. Dit zal een gevoel van rust uitstralen. Dit is een geweldige oefening om uit te voeren waar je ook bent, van een coffeeshop tot een vliegtuig.

Naast het aanpakken van afleidende gewoonten, moet u uw prestaties laten lijken op een teaminspanning. Maak je optreden zo echt mogelijk door je te concentreren op je eigen persoonlijke stijl, maar met lagen van professionaliteit en zelfverzekerdheid. Dit resulteert in coole toneelbewegingen die je kunt herhalen wanneer je er klaar voor bent. Aantekeningen maken en idee├źn opschrijven is essentieel. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je deze tips herhalen terwijl je voor een live publiek optreedt.

Site bezoeken voor meer info: Prodium